01-11-12

NAGELS VERZORGING!

Manicure en nagelverzorging

        Eén domein van de persoonlijke verzorging waar vaak geen rekening mee gehouden wordt is het domein van de handen (en voeten). En nochtans zijn onze handen heel vaak onze meest zichtbare en meest actieve eigenschap bij het omgaan met anderen. Handen worden gebruikt om uittreksels van credit cards te ondertekenen, om geld te wisselen enz… En zelfs al worden de handen verzorgd, dan nog is het vaak op de verkeerde manier. Ongepaste handverzorging en nagelverzorging kunnen leiden tot gespleten nagelriemen, nijnagels en algemene ruwheid. Een gevolg van slechte verzorging is de noodzaak van gelnagels plaatsen.
 
        En ik heb het hier niet alleen over de dames. Ook heren moeten leren hoe ze hun handen moeten verzorgen. Er is geen enkele reden waarom ze dit niet zouden moeten doen. Het heeft geen zin om alleen maar te letten op uw kledij. Vrouwen én mannen moeten ook geregeld hun handen en voeten laten verzorgen.
 
Handen
 
        De handen zijn onze belangrijkste werktuigen om om te gaan met de wereld rondom ons. Door onze handen kunnen we onze job uitvoeren, onszelf voeden en communiceren met anderen. Van vrouwen wordt verwacht dat ze een zacht huidje hebben en propere handen en nagels. Sommige mannen vinden dat dit voor hen niet belangrijk is. Niets zegt méér over een man dan de manier waarop hij de hand schudt. Een krachtige handdruk is een teken van een sterke man. Die hand mag dus zeker niet aanvoelen als zandpapier of steen.
 
        De regeltjes om uw handen te verzorgen zijn eenvoudig. Los van de nagelverzorging – waar we het straks zullen over hebben – zijn er twee zaken belangrijk, of u nu een man bent of een vrouw.
 
        Eén: Hou uw handen proper. Was uw handen zo vaak als nodig om ze netjes te houden, los van uw beroep. Denk eraan dat veel zaken waar u mee in contact komt, kunnen residu op uw handen achterlaten, al dan niet zichtbaar. Hygiënische handgel is een goed product om in huis te hebben. Dit is niet omdat u bang bent voor infecties of kiemen, wel omdat dit product een handige oplossing is om uw handen te reinigen en u er een aangenaam geurtje bovenop krijgt.
 
        Twee: Gebruik een lotion of handcrème om uw handen zacht en uw huid glad te houden. En dit geldt niet langer enkel voor vrouwen. Bent u een vrouw, dan zijn er talloze producten beschikbaar. Bent u een man, dan zult u blij zijn te vernemen dat er tegenwoordig ook producten bestaan die een mannelijke geur verspreiden of die neutraal ruiken.

13:39 Gepost door sweetinstigator man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |